\"وليالله جرجاني\" گفت: گرچه اين نمايشگاه نيز برگزار شد ولي قطعاً با حمايت حضور مسئولين و متوليان گردشگري در کشور ميتوانست به نحوه شايستهتري برگزار شود.
وي افزود: در اين نمايشگاه براي نخستينبار مجموعه مقالات گردشگري گردآوري و به برترينهاي اين مقالات لوح تقدير اهدا شد.
در حاشيه اين نمايشگاه، رهبر نماينده مردم اصفهان در بازديد از نمايشگاه گفت: صنعت گردشگري در کشور بدون حمايت دولت و اختصاص بودجههاي لازم به موفقيت نخواهد رسيد که در اين رابطه مجلس مصوباتي را در دست دارد که اميدواريم بهزودي به استانها اعلام شده و اعتبارات لازم تخصيص يابد.
وي اظهار داشت: اصفهان بهعنوان قطب گردشگري بايد از ازسوي مسئولان مورد توجه بيشتر قرار گيرد و به برگزاري نمايشگاهها و حرکتهايي که در راستاي توسعه گردشگري انجام ميشود اهميت بيشتري داده شود.
همچنين \"محمد کايا\" نماينده فرهنگي کشور ترکيه در خصوص اين نمايشگاه گفت: هر چند برگزاري نمايشگاه داراي اهميت است ولي مهمتر از آن ادامه دار بودن آن و نيز بالا بردن سطح کيفي نمايشگاه در دفعات بعدي است.
وي افزود: آنچه باعث موفقيت نمايشگاهها و حرکتهاي انجام شده در راستاي توسعه گردشگري هر کشوري ميشود، تعامل بين بخش خصوصي و دولتي است و اين مسئلهاي بود که کشور ترکيه در پيشبرد صنعت توريسم خود به توجه کرد و به نتايج مثبتي نيز دست يافت.
کايا در ادامه سخنان خود افزود: در سومين نمايشگاه ايرانگردي اصفهان ما هيچ هيات نمايندهاي از انجمنها و يا مسئولان و متوليان بخش گردشگري کشور نديديم که اين امر در روند برگزاري نمايشگاه بدون تأثير نخواهد بود.
وي گفت: انتظار ما از مسئولان و برگزارکنندگان چنين نمايشگاههايي اين است که اگر نام بينالمللي بر نمايشگاهي اطلاق ميشود بايد ويژگيهاي بينالمللي هم داشته باشد تا کشورهاي مختلف تمايل بيشتري براي شرکت در اين نمايشگاهها نشان دهند.
همچنين در اين نمايشگاه آژانسهاي مسافرتي و هتلداري از عدم حضور مسئولين و متوليان گردشگري گلهمند بودند همچنان که رضايي يکي از آژانسداران به ستاد خبري اين نمايشگاه اعلام کرد: حضور مسئولان ميتوانست به پربارتر برگزار شدن اين نمايشگاه کمک شاياني کند و باعث دلگرمي بيشتر فعالان بخش خصوصي در اين زمينه شود.M/102
انتهای پیام/